New Food Forum

New Food Forum je jedinečnou událostí, která chce inspirovat další rozvoj inovativních řešení v potravinářství. Potravinářský průmysl máme zažitý vnímat jako masivního hráče ekonomiky. Logicky. Toto tradiční odvětví světově generuje přes 8 bilionů dolarů a v Česku jej reprezentuje více než 8 700 podniků. I v našem měřítku se jedná o obor silný a hrdý, ale často o něm mluvíme i ve smyslu, že se mění jen s velkou neochotou a těžkopádností. Přitom stačí změna úhlu pohledu a co vidíme? Stojí před námi výsledek lidské činnosti, historie, synergie i soutěže. Je to další inovátor na křižovatce, který sice s ostychem a pochybami, ale vykročil a vykračuje směrem kupředu. Máte chuť si cestu projít spolu s ním a vidět aktuální příležitosti a výzvy skutečnýma očima potravinářství – našeho hrdiny? Rejoindre l'événement

Agenda

Scènes
New Food Forum

08:00

09:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

16:00

17:00

Door open

08:30 - 09:30

Přivítání účastníků a účastnic

09:30 - 09:40

Maso budoucnosti

09:40 - 10:00
Tobias Leenaert Tobias Leenaert

Světový fond na ochranu přírody: Zpráva o rostlinných potravinách

10:00 - 10:15
 Andreas Beckmann Andreas Beckmann

Evropský trh s rostlinnými výrobky: měnící se spotřebitelské preference

10:15 - 10:30
Stephanie Jaczniakowska-McGirr  Stephanie Jaczniakowska-McGirr

Vývoj rostlinných produktů a tržní příležitosti v České republice

10:30 - 10:45
Lu Ann Williams Lu Ann Williams

Coffee Break I.

10:45 - 11:15

Budoucnost potravin

11:15 - 11:40
Randy Jagt
Diana Rádl Rogerová

Rostlinný příběh Tesco

11:40 - 12:00
Chris Gee Chris Gee

Environmentální stopa potravin a LCA analýza

12:00 - 12:20
prof. Ing. Vladimír Kočí, Ph.D., MBA prof. Ing. Vladimír Kočí, Ph.D., MBA

Obaly pro rostlinné alternativy a fortifikace

12:20 - 12:35
Markéta Veselá Markéta Veselá

Lunch Break

12:35 - 13:35

EIT Food: Programy pro vaše podnikání

13:35 - 13:50
Barbora Puchlová
Marek Koyš

Pohled obchodníků na rostlinné potraviny

13:50 - 14:05
Tomáš Prouza Tomáš Prouza

Budoucnost retailu? Udržitelná a rostlinná (panelová diskuse)

14:05 - 14:55
Adéla Kovková
Anna Malenová
Tomáš Myler
Barbora Geršlová

Coffee Break II.

14:55 - 15:25

Jak a proč vytvořit rostlinnější svět pro všechny

15:25 - 15:50
Nikoleta Kováčová Nikoleta Kováčová

Předání cen

15:50 - 16:00

Technologie kultivovaného masa

16:00 - 16:20
Petra Nevečeřalová Petra Nevečeřalová

Nové směry v gastronomii

16:20 - 16:40
Filip Sajler Filip Sajler

Poděkování a rozloučení

16:40 - 17:00
New Food Forum (English)

08:00

09:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

16:00

17:00

Welcoming Word from ProVeg

09:30 - 09:40

Meat the Future

09:40 - 10:00
Tobias Leenaert Tobias Leenaert

WWF Report on Planet-based Diets & Plant-based Foods

10:00 - 10:15
 Andreas Beckmann Andreas Beckmann

What Consumers Want: Changing Consumer Preferences

10:15 - 10:30
Stephanie Jaczniakowska-McGirr  Stephanie Jaczniakowska-McGirr

Plant-based Product Development and Market Opportunities in Czechia

10:30 - 10:45
Lu Ann Williams Lu Ann Williams

Coffee Break I.

10:45 - 11:15

Future of Food

11:15 - 11:40
Randy Jagt
Diana Rádl Rogerová

The Plant-based Story of Tesco

11:40 - 12:00
Chris Gee Chris Gee

Environmental Footprint of Food and LCA Analysis

12:00 - 12:20
prof. Ing. Vladimír Kočí, Ph.D., MBA prof. Ing. Vladimír Kočí, Ph.D., MBA

Packaging for Plant-based Alternatives and Food Fortification

12:20 - 12:35
Markéta Veselá Markéta Veselá

Lunch Break

12:35 - 13:35

EIT Food: Programs for Your Entrepreneurship

13:35 - 13:50
Barbora Puchlová
Marek Koyš

Retailers' View of Plant-based Food

13:50 - 14:05
Tomáš Prouza Tomáš Prouza

Future of Retail? Sustainable and Plant-based (panel discussion)

14:05 - 14:55
Adéla Kovková
Anna Malenová
Tomáš Myler
Barbora Geršlová

Coffee Break II.

14:55 - 15:25

How and Why to Create More Plant-based World for Everyone

15:25 - 15:50
Nikoleta Kováčová Nikoleta Kováčová

Award ceremony

15:50 - 16:00

Cultivated Meat Technology

16:00 - 16:20
Petra Nevečeřalová Petra Nevečeřalová

New Directions in Gastronomy

16:20 - 16:40
Filip Sajler Filip Sajler

Acknowledgments and farewells

16:40 - 17:00

Řečníci a řečnice

Tobias Leenaert
Tobias Leenaert
Co-founder ProVeg International
Lu Ann Williams
Lu Ann Williams
Global Insights Director Innova Market Insights
Stephanie Jaczniakowska-McGirr
Stephanie Jaczniakowska-McGirr
International Head of Food Industry & Retail ProVeg International
Tomáš Prouza
Tomáš Prouza
Prezident Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR
Chris Gee
Chris Gee
Produktový ředitel Tesco
Randy Jagt
Randy Jagt
Partner, Future of Food lead Deloitte
Filip Sajler
Filip Sajler
CEO Perfect Canteen, Eat Perfect a Perfect Catering, ŠÉFKUCHAŘ Eat Perfect
prof. Ing. Vladimír Kočí, Ph.D., MBA
prof. Ing. Vladimír Kočí, Ph.D., MBA
Děkan Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta technologie ochrany prostředí
Nikoleta Kováčová
Nikoleta Kováčová
Food bloggerka a autorka kuchařských knih Surová dcérka
Markéta Veselá
Markéta Veselá
Nezávislá konzultanta a školitelka v potravinářství Potravinářské školení
Barbora Puchlová
Barbora Puchlová
Programová manažerka EIT Food Impact Hub
Marek Koyš
Marek Koyš
Business Development & Innovation Lead Impact Hub
Adéla Kovková
Adéla Kovková
CE Buying Manager in Tesco Stores, Czech Republic Tesco
Anna Malenová
Anna Malenová
Quality Manager at Ahold Albert
Tomáš Myler
Tomáš Myler
Vedoucí firemní komunikace Lidl
Diana Rádl Rogerová
Diana Rádl Rogerová
Chief Strategic Officer Deloitte
 Andreas Beckmann
Andreas Beckmann
Regionální generální ředitel WWF pro střední a východní Evropu Světový fond na ochranu přírody (WWF)
Petra Nevečeřalová
Petra Nevečeřalová
Vědkyně Bene Meat Technologies
Barbora Geršlová
Barbora Geršlová
Manažerka pro trvalou udržitelnost, IKEA Česká republika, Maďarsko a Slovensko IKEA

À propos

Potravinářský průmysl máme zažitý vnímat jako masivního hráče ekonomiky. Logicky. Toto tradiční odvětví světově generuje přes 25 trilionů dolarů a v Česku jej reprezentuje více než 8 700 podniků. I v našem měřítku se jedná o obor silný a hrdý, ale často o něm mluvíme i ve smyslu, že se mění jen s velkou neochotou a těžkopádností. Přitom stačí změna úhlu pohledu a co vidíme? Stojí před námi výsledek lidské činnosti, historie, synergie i soutěže. Je to další inovátor na křižovatce, který sice s ostychem a pochybami, ale vykročil a vykračuje směrem kupředu. Máte chuť si cestu projít spolu s ním a vidět aktuální příležitosti a výzvy skutečnýma očima potravinářství – našeho hrdiny?

1
Jour
19
Řečníci a řečnice
18
Partneři
35
Sessions